Preduzetnički uspeh kroz sočivo Studio Harro

Sveobuhvatni Ekonomski Razvoj baca svetlo na put Kujtese Ibišija, osnivača Studija Harro, koji se bavi grafičkim dizajnom, koji pokazuje rezultate iz modula Entrepreneurship Bootcamp-a. Iskustvo gospođe Ibiši naglašava strukturu programa obuke, kombinaciju prilagođene obuke i odlučnosti — što pomaže programu da na kraju postigne svoj cilj osnaživanja žena i preduzetnica iz manjina. Fokus nastavnog plana i programa je na finansijskom upravljanju, procesima kreativnih ideja, analizi tržišta, ciljanju publike i važnosti prisustva na tržištu i brendiranja.

Priča gospođe Ibiši počinje osećanjem zahvalnosti dok razmišlja o tome kako je obuka premašila njena očekivanja, pružajući sveobuhvatno, dobro strukturirano i praktično korisno iskustvo. Program obuke nije samo povećao njeno znanje, već je i dao sveže ideje u oblastima poslovnog upravljanja i održivosti. Od ovladavanja vremenom i upravljanjem finansijama do formulisanja korisnih strategija i tehnika za precizno ciljanje publike, Bootcamp-ov uticaj je bio dubok. Gospođa Ibiši dodaje na ovo tvrdeći: „Preduzetnički Bootcamp me je lično pomogao i u velikoj meri inspirisao novim idejama za upravljanje poslovanjem i održivost. Efikasno upravljanje vremenom, finansijska ekspertiza i prave poslovne ideje su od ključne važnosti za uspostavljanje snažnog prisustva na tržištu. Angažovanjem sa trenerima i kolegama preduzetnicima, stekao sam ključna znanja izvan onoga što se uči u školi.”

Put studija Harro kroz Entrepreneurship Bootcamp pružio je ključne lekcije, koje odražavaju posvećenost programa podučavanju žena i preduzetnika manjina potrebnim veštinama da napreduju u dinamičnom poslovnom okruženju.

Share post:
Facebook
Twitter
LinkedIn